Sākums » E-grāmatas » Praktiskā literatūra |
Dzīvais ēdiens. Svaigēšana – zāles pret daudzām slimībām
Jūlija Popova [ Vēl no šī autora ]
Grāmatas lejupielāde pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem
|
fb2 Mēs esam pieraduši vārīt, sautēt, cept; bet vai tādi produktu apstrādes veidi ir dabiski? Daba taču nav radījusi vārītus cīsiņu, ceptas kotletes un sautētus dārzeņus! Rezultātā, lietojot pārtiku, kura ir tik tālu no sava dabiskā stāvokļa, cieš pats dārgākais, kas mums ir, veselība! Gandrīz katrs cilvēks šodien sūdzas par nespēku, kurš saistīts ar kuņģa un zarnu trakta darbību, aknām, žultspūsli, aizkuņģa dziedzeri. Un, jo tālāk, jo problēmu paliek arvien vairāk…
Ar ko atšķiras vārīts ēdiens no svaiga? Neapstrādātos produktos ir minerāli, vitamīni, enzīmi, antioksidanti, to šūnu ūdens piepilda organismu ar spēku un enerģiju. Tostarp vārīts ēdiens dod tikai pārejošu izsalkuma sajūtu, atslābumu un noslieci uz slimībām. Bet cilvēks, ēdošs svaigu barību, ir vesels, enerģisks, spēkpilns, izskatās jaunāks, saglabā domu skaidrību un uztveres spirgtumu. Viņam iet garām slimības, vārgums, ķermeņa un gara novecošanās. Svaigēšana – milzum daudz ieekonomēts laiks no izpaliekošas nepieciešamības pastāvīgi kaut ko gatavot, kā arī lielisks veids, kā veikt profilaktisko organisma attīrīšanu. Svaigi produkti – dārzeņi, augļi, zaļumi, rieksti – ir visnotaļ pieejami un izmantojami kā neizsmeļami enerģijas avoti. Pārejot uz tādu racionu, jūs atbrīvosieties no slimībām un vienmēr izskatīsieties spirgti un jauni. |
|
| |
Komentāru kopskaits: 0 | |